Στην Τυνησία, οι κύριες περιοχές παραγωγής ροδάκινων είναι ο Βορράς και το Κέντρο, κυρίως η Μανουμπά και η Μπεν Αρούς στον Βορρά, και η Μεχντία και η Σφαξ στο Κέντρο. Η παραγωγή είναι σε συνεχή πρόοδο, γεγονός που προσφέρει καλές προοπτικές για εξαγωγές.
Τα ροδάκινα της Τυνησίας εξάγονται σε πολλές προορισμούς στην Ευρώπη.
Το εσωτερικό του ροδάκινου Saturn έχει ανοιχτό κίτρινο έως λευκό χρώμα και είναι συνήθως πιο γλυκό από άλλα ροδάκινα. Τα ροδάκινα Saturn είναι επίσης γνωστά ως επίπεδα ροδάκινα, ροδάκινα UFO και ροδάκινα ντόνατ.
Ροδάκινο (διατροφική αξία ανά 100γρ)
Νερό: 88,87 γρ
Ίνες: 1,5 γρ
Υδατάνθρακες: 9,54 γρ
Ζάχαρες: 8,39 γρ
Πρωτεΐνη: 0,91 γρ
Κάλιο: 190 mg
Φώσφορος: 20 mg
Μαγνήσιο: 9 mg
Χαλκός: 68 µg
Σίδηρος: 250 µg
Βιταμίνη C6: 600 µg
Βιταμίνη B5: 153 µg
Βιταμίνη B: 231 µg
Βιταμίνη B: 625 µg
Όνομα προϊόντος: Ροδάκινα
Ποικιλία: Ροδάκινο Saturn